Hvordan ser stikkene ud?

Der er et dobbeltstik i din lejlighed. Dobbeltstikket er en lille boks med to firkantede stik. Det ene stik er til internet og det andet er et gammelt telefonistik.

Hvis du bor i en boligafdeling, har du et internetstik i væggen og ældre bebyggelser kan også have et ekstra telefonstik med tre ben. Det er enten et Bolignet-Aarhus i sin tid har etableret, eller det kan være et telefonstik fra TDC, som SKAL være i din lejlighed. 

Hvis din fastnettelefonen ikke kan tilsluttes direkte i vægstikket pga. at den har et 3-benet stik, skal du selv købe en ”sløjfe”/et adapterstik. Denne består af et stykke telefonkabel, hvor der i den ene ende er et firkantet stik (RJ11), der sættes i Bolignet-Aarhus vægstikket - og i den anden ende er der et 3-benet telefonstik, til selve fastnet telefonen. En sløjfe/adapterstik kan købes i de fleste tele- og elektronikbutikker.

Bolignet-Aarhus telefoni

Vi tilbyder billig og stabil telefoni via internetforbindelsen.

IP-telefoni er telefoni over internettet - via en telefonadapter. Denne adapter købes automatisk gennem os, når du bestiller. Den koster 499 kr. inkl. forsendelse. Oprettelse/flytning af eksisterende fastnetnummer til os koster 250 kr. Vil du også bruge internetforbindelsen (i samme vægstik), skal du anskaffe dig en router.

Forskellen på fastnettelefoni og IP-telefoni er primært i den bagvedliggende teknologi. Har du et almindeligt fastnettelefonnummer kan det sagtens flyttes til os.