Her findes de til enhver tid gældende salgs- og leveringsbetingelser, der er gældende for slutkunder.

Dette gælder udelukkende for slutkunders afregning direkte med os, og har ingen betydning for en forening/boligafdelings generelle aftale med Bolignet-Aarhus. 


Betaling af regninger

Regning og gebyrer

Som privatkunde hos os kan du betale regninger med betalingskort (fx Dankort). Har du ikke mulighed for dette, koster det et gebyr at få en regning på e-mail eller med brev (PostNord). Hver regning koster:

  • 0 kr. for betaling med betalingskort.
  • 5 kr. for regning pr. e-mail inkl. betalingslinje (FI-kode / girokort).
  • 59 kr. for regning pr. brev med betalingslinje (FI-kode / girokort) 


Betalingslinjen er FI-koden, der bruges til at betale med i netbank.

Automatisk kortbetaling

Vælger du automatisk kortbetaling bliver din regning automatisk betalt på dit betalingskort, fx Dankort. Kortbetaling er uden gebyrer. Du vælger betalingsmåden på Mine Sider, og herefter bliver din regning - og fremtidige regninger automatisk betalt via det betalingskort, du tilmelder.

Sikkerhed ved kortbetaling

Kortbetaling foregår via firmaet QuickPay, der er en af de største på det danske marked. De håndterer mere end 30.000 netbutikker og mere end 2 mio. betalinger om måneden. Bolignet-Aarhus har ikke adgang til dine indtastede kortoplysninger i forbindelse med registrering og betaling. De forskellige kort, der kan betales med vises, når du er logget ind på Mine Sider.