Hvordan ser stikkene ud?

Der er et dobbeltstik i din lejlighed. Dobbeltstikket er en lille hvid boks med to firkantede stik. Det ene stik er til telefoni og det andet er til internet.

Kollegier:

Hvis du bor på et kollegium kan du både ringe ud, modtage opkald og gå på internettet, når du flytter ind. Du skal blot koble hhv. din telefon og din computer direkte i stikkene fra Bolignet-Aarhus. Nogle kollegier har dog fravalgt at have fastnettelefoni.

Boligafdelinger:

Hvis du bor i en boligafdeling, har du, udover dobbeltstikket, et ekstra telefonstik med tre ben, som Bolignet-Aarhus formentlig har installeret. Du har muligvis stadig det gamle telefonstik fra TDC, som SKAL være i din lejlighed. 

Hvis din fastnet telefonen ikke kan tilsluttes direkte i vægstikket pga. at den har et 3-benet stik, skal du selv købe en ”sløjfe”/et adapterstik. Denne består af et stykke telefonkabel, hvor der i den ene ende er et firkantet stik (RJ11), der sættes i Bolignet-Aarhus vægstikket - og i den anden ende er der et 3-benet telefonstik, til selve fastnet telefonen. En sløjfe/adapterstik kan købes i de fleste tele- og elektronikbutikker.