Trådløst netværk | WiFi

Vi leverer internetforbindelse til stikket i væggen. Vil du have trådløst netværk/internet (WiFi) i hjemmet, skal du selv anskaffe en trådløs router eller et andet access point, da vi ikke tilbyder dette. En trådløs router kan købes i større supermarkeder eller elektronikforretninger.

Har du selv købt din router, kan du bruge den til WiFi på vores netværk. Men er din router/modem fra en anden teleudbyder (af internet/TV/telefoni), kan den som udgangspunkt ikke bruges, da de typisk er låst af udbyderen.

Da teknikken i trådløse routere generelt løbende forbedres, anbefaler vi at udskifte den af og til - og ellers som minimum at genstarte den mindst én gang om måneden.

Routeranbefaling

Routere er ikke noget vi tilbyder, men vi anbefaler og yder support på Linksys og TP-Link routere, som vores kundeservice fx kan hjælpe med routeropsætning på. 

Gode råd om trådløse netværk

Læs her om, at optimere dit trådløse netværk - og få mest ud af din internet forbindelse over WiFi

Der er efterhånden trådløse netværk (WiFi) overalt omkring os, da de fleste gerne vil slippe for ledningerne. Da den trådløse teknologi er meget følsom over for påvirkninger fra andre trådløse støjkilder – der både påvirker den trådløse routers hastighed og rækkevidde – har vi samlet nogle gode råd for, hvordan du kan få det optimale ud af dit WiFi.

Husk endelig at sætte kode på dit trådløse netværk - ellers vil du måske få ubudne gæster online.

Links til mere viden om internet, WiFi, trådløst netværk mm.

Hvordan får man egentlig internet?

Anbefalinger og test om trådløst internet: 


Trådløs løsning til hele boligafdelingen

Vi tilbyder en samlet løsning om trådløst netværk til boligafdelingen eller kollegiet som helhed, hvor der fx sættes access points op rundt i afdelingen, og hvor beboerne slipper for at bekymre sig løbende om, at få det til at virke.

Vi tilbyder desværre ikke de enkelte beboere trådløst netværk.